Beds Bedding

Beds Bedding

Welkom bij Beds & Bedding. Wij zijn Serta dealer van het eerste uur. Dat is omdat we sterk geloven in de kwaliteit en het comfort van dit super luxe Amerikaanse merk. De Amerikaanse matrassen van Serta liggen buitengewoon comfortabel.

Niet voor niets hebben meer dan 4000 hotels in Amerika al gekozen voor dit merk! Sinds 2012 mogen we onze klanten ook thuis blij maken met deze fijne bedden. Maar wist u dat Beds & Bedding nog veel meer merken en producten verkoopt?

Beds & Bedding is ook dealer van andere merken

Zo zijn wij officieel dealer van alle grote bedden en boxspring merken die in Nederland te koop zijn. Zoals Auping en Tempur. Maar ook kleinere merken, bijvoorbeeld Caresse, NXTDAY, Eastborn en Pullman.

Super luxe slapen kan op de boxsprings van Jensen en Treca Interiors Paris. In onze winkel te Amstelveen staat de grootste collectie van Treca Interiors Paris van Nederland. Beds & Bedding is hierin uw partner voor alle maatwerk oplossingen.

Wij vinden het erg belangrijk om niet slechts een goed merk te verkopen. Dealer zijn van al deze bedrijven zorgt er voor dat Beds & Bedding een echt onafhankelijk advies kan geven. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Auping Plaza of Tempur merk winkel. Alleen bij ons kunt u op een ontspannen wijze al deze bedden goed met elkaar vergelijken. Dus kom eens langs, wij zijn gevestigd in Amstelveen en Zaandam.

Ook bedtextiel

Het eerste deel van de naam Beds & Bedding slaat op alle bedden en boxspring.  Het tweede deel op het luxueuze bedtextiel dat wij verkopen. De bekende hoeslakens van Formesse, de Bella Donna collectie is al sinds jaar en dag de benchmark in jersey hoeslakens.

Maar daar hebben we ook nog de fijne hoeslakens van Dommelin aan toegevoegd. En de ultra luxe satijn van Christian Fischbacher. Het doek van Fischbacher wordt geweven van de allerbeste Egyptische katoen. Van dit merk hebben we ook een grote collectie aan dekbedovertrekken.

Uniek voor Beds & Bedding is de collectie van La Perla. Deze is exclusief bij ons te koop. Deze hebben we speciaal laten vervaardigen voor de LXRY Fair 2015, maar sinds die tijd hebben ze een vaste plek bij ons verworven. Net als de lingerie zijn de designs sexy en elegant tegelijk. Het gevoel op de huid is onvergelijkbaar. Dit moet echt ervaren worden!

Kom dus eens langs bij de beddenwinkels van Beds & Bedding in Amstelveen en Zaandam. We zien u graag verschijnen!