Serta Boxspring Collectie

Slapen op een Serta boxspring is een bele­venis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de Serta boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet.

Serta boxspring

Een bed is opgebouwd uit een boxspringbodem , een matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze elementen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap wat hoger en comfortabeler.

Een Serta boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel. Bovendien zijn de bedden eenvoudig reinig­baar. Gerenommeerde hotelketens kiezen niet voor niets voor Serta boxspring bedden. Beds & Bedding brengt deze hotelbeleving bij u in de slaapkamer.

Een Serta boxspring is Tailor Made

Een Serta boxspring is een bed op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een Serta boxspring geeft u gemakkelijk een persoonlijke touch aan uw slaapkamer. De keuze­ mogelijkheden voor poten, stoffering, stiksels, hoogte en accessoires zijn groot – en eindeloos variabel: combineren is het sleutelwoord bij Beds & Bedding. Het bed waarvan ú droomt realiseren wij voor u!

Het design van het hoofdbord bepaalt mede de uitstraling van uw bed. Op deze website kunt u kennismaken met enkele van de vele opties in stijl en uitvoering. De hoofdborden zijn er in alle maten, passend bij de maten van uw bed. Ze zijn deelbaar te leveren, zodat elk hoofdbord in iedere slaapkamer past.

Een goed advies hoort bij de aanschaf van een bed van hoge kwaliteit. Daarom zien we u graag terug in een van onze winkels. In de vestigingen in Amstelveen en Zaandam hebben we een grote collectie staan. Diverse modellen, hoofdborden, stoffen en matrassen wachten op u! Wij helpen u graag een Serta boxspring op maat samen te stellen!