Serta Matras Collectie

Serta Matras Collectie

Een Serta matras kopen is een cadeau voor jezelf. Iedere dag uitgerust wakker worden. Niet kunnen wachten tot je ’s avonds weer gaat slapen. Als u daar ook van droomt zou u langs moeten gaan bij Beds & Bedding in Amstelveen of Zaandam.

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereld­ wijd bekend. Vergeleken met andere slaap­ systemen onderscheidt het Serta matras zich door de uitgebalanceerde opbouw. De meerlaagse opbouw zorgt ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn.

Multi Layer

Elke Serta­ matras is voorzien van een typisch Ameri­kaanse multi­layer opbouw. Iedere laag heeft zijn eigen functie. De onderste lagen van de matras geven het lichaam de passende ondersteuning, terwijl de bovenste lagen garant staan voor het sublieme comfort. Dankzij deze progressieve opbouw slaapt u zeer comfortabel en kunt u zich eenvoudig omdraaien op de Serta matras.

Ook onrustige slapers liggen stevig en veilig door de zogenaamde ‘rolbestendigheid’ dankzij de stevige hoeken en zijden.

Een Serta matras is ‘No Turn’

Ieder model is ‘no­turn’: de bovenkant is altijd de bovenkant. U hoeft deze matrassen niet te keren, een groot pluspunt dat bijdraagt aan uw gemak. Duurzame en ademende materialen van topkwaliteit dragen bij aan een lange levensduur zonder enig verlies van slaapcomfort.

Een Serta matras is persoonlijk. Beds & Bedding levert tientallen verschillende matrassen. In onze winkels te Amstelveen en Zaandam hebben we ze voor u klaar staan. Zo kunt u ze zelf goed testen en vergelijken. Natuurlijk kunnen onze verkopers u deskundig adviseren, zodat u de Serta matras kiest die perfect bij u past.